lørdag 16. desember 2006

NY TUR TIL DYRLEGEN!

Topsy ble faktisk verre i løpet av ettermiddagen og kvelden. Hun lå på sofaen og sov og sov hele tiden. Halvard tok henne opp for å kose med henne, og han prøvde å sette henne ned på gulvet slik at hun kunne få gå litt, og der faller Topsy om!:( Vi ringte veterinæren, og hun ba oss om å komme!

Dyrlegen ville ta blodprøver av Topsy for å bekrefte/avkrefte om det var nyresvikt og leversvikt, og takk og lov var blodprøvene der helt fine! Veterinæren kunne se at Topsy hadde problemer med å feste blikket. Problemet er at hun ikke fant ut av hva det er som feiler Topsy. Blodprøvene til Topsy viste litt for høye verdier, og det er en sterk indikator på at det er en infeksjon i kroppen en plass. Spørsmålet er HVOR?

Vi fikk beskjed av veterniæren om å se det an nå, og blir hun ikke bedre tar vi kontakt med vår faste dyreklinikk på mandag! Jeg håper og krysser armer, fingre, tær, labber på Aros og Svartfot for at hun er på bedringens vei i morgen!!!! Åhhhh dette er så fælt!!!! Det er så trist:(

Aner ikke hvor mange tårer jeg har grått i kveld for Topsy:( Aros skjønner også at mamma er syk, for han er veldig oppmerksomhetsyk nå. Akkurat nå er han borte og snuser på Topsy, og han sier: "Mamma! Bli frisk da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar