lørdag 16. desember 2006

TOPSY ER SLAPP OG HAR FEBER:(

Topsy har feber, og er slapp:( Aner ikke hva det er som feiler henne! Hun drakk vann fra springet i går morgest, men hadde ikke matlyst i det hele tatt! La merke til at hun lå under kommoden på badet. På badet er det varmt, og vi har varmekabler der inne. Da Halvard kom hjem fra jobb i går ettermiddag ville hun heller ikke ha fisk, så Aros kastet seg over fisket med full apetitt! Topsy gikk så å la seg under kommoden igjen! Der lå hun i hele går kveld frem til vi la oss.

Vi tenkte ikke over det, men i natt kom Topsy å la seg oppå meg. Hun virket fremdeles slapp, men malte da jeg klappet henne. Så gikk hun under sofaen og la seg. Aros la seg sammen med Topsy på gulvet og slikket henne. Han malte, og det var akkurat som om han skulle trøste Topsy! Snakk om en klok skapning?

I dag tidlig da vi stod opp ville Topsy heller ikke ha mat, og bare lå videre på pleddet. Hun bare ligger og sover, og er slapp! Ikke noe artig i det hele tatt!

Har fått time til vakthavende veterniær kl.13.00. Kan jo være en infeksjon eller virus hun har pådratt seg! Vi var jo på utstilling forrige helg, og det kan jo være at hun ikke har tålt trekken. Det var en kald trekk i utstillingshallen, og selv satt jeg og frøs litt.

Uansett er jeg glad vi får komme inn til veterniæren i dag for å få sjekket henne, slik at hun kan få en eller annen medisin som kan hjelpe henne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar