onsdag 13. desember 2006

VENNSKAPET MELLOM SVARTFOT OG AROS:)Svartfot og Aros slapper av sammen på pleddet til Svartfot.

Svartfot og Aros har funnet harmonien:)

Tilvenningsprosessen mellom Aros og Svartfot bare fortsetter i riktig retning:) Det er bar så gledelig å se hvordan Svartfot bare på noen få uker har tatt tilbake plassene sine her i huset. Han hopper opp på fryseren og legger seg, han legger seg på puffen vi har under vinduet, han kan sitte i vinduskarmen å se ut, og ikke minst han legger seg i skinnstolen for å sove.

Det morsomste av alt er at han deler pleddet sitt (som han har liggende på senga) med Aros. Det har han gjort noen dager nå. Når det har blitt mistenkelig stille fra soverommet må jeg jo gå ut for å se hva som skjer der ute. Har jo funnet en dorull i sine enklere faktorer som er bitt sunn av små abyssinertenner. Jo da, på soverommet har jeg funnet Svartfot og Aros sovende sammen på pleddet til Svartfot. Tenk at han deler på det da!!! Jeg kjenner jeg blir så rørt over hva som skjer med Aros og stefar Svartfot! Det er godt å se at Aros har respekt for Svartfot. Dersom Svartfot løfter labben sin for å si at nok er nok, så rygger Aros tilbake, og går en omvei.

Jeg trodde ærlig talt ikke denne tilnærmingen skulle gå så smertefritt! Trodde at de ville gjøre opp seg i mellom, men det har holdt med fresing og knurring fra Svartfot sin side for å sette seg i respekt til den lille rakkerabyssineren som er kommet i hus. Tror at Svartfot skjønner at Aros ikke er til noen trussel for ham.

Det er så godt å se at Svartfot selv tar initiativ til å komme inn på stuen når han selv føler for det, og det blir oftere og oftere nå, og til og med på natten vil han være på stuen sammen med Aros og Topsy:)

Svartfot er blitt en moden mann som forstår så mye. Han er en supergod katt som ikke vil noen vondt! Ser jo at han skyr konflikter ute også. I dag tidlig hørte jeg skikkelig fresing og hyling utenfor vinduet. Det var Svartfot og gatas skrekk på 12 år, Tommy som var kommet i konflikt med hverandre. Han hadde kommet opp på gårdsplassen vår som er Svartfot sitt teritorium. Tommy eier overhodet ikke respekt for de andre kattene i nabolaget, og ikke for hundene her i nabolaget heller. Den katten er hissig på andre dyr ja! Plutselig ser jeg at Svartfot reiser seg opp, og spurter nedover veien, og forbi huset til naboen, og opp hagen deres. Hjelpe meg for en fart Svartfot hadde! Han var jo langt foran Tommy. Til slutt smatt han under trappen til naboene. Der kommer ikke Tommy seg inn! Aros hørte kattekranglingen, og hoppet opp i vinduskarmen. Skal si han freste da han så Tommy utenfor! Halen stod som en flaskekost på ham der han stod. Lurer meg på om Tommy har vært like tøff i et møte med en lynrask abyssiner? Tror ærlig talt at en abyssiner hadde tatt ham igjen før han i det hele tatt har rukket og tenkt en tanke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar