fredag 1. desember 2006

STAMTAVLER OG SVAR PÅ PRØVER!


I går tok jeg med Aros på en treningstur i hundeburet vi har kjøpt, for vi må jo trene ham til å kjøre bil. Vil ikke at alle bilturer skal bli forbundet med veterinærbesøk. For tiden er jeg vikar på musikkskolen i Trondheim Kommune, og i fire uker har jeg vært vikar for ei gruppe med 6 pianoelever. Jeg lovte barna at de skulle få treffe Aros, og i går hadde jeg fri. Derfor bestemte jeg meg for at Aros skulle få bli med på besøk til denne pianogruppen, og jeg tenkte at dette var en fin trening for ham. Aros er slett ikke av samme oppfatning. Han mjauet og skrek hele veien. Det er volum i den abyssinergutten skal jeg fortelle! Han økte volumet sitt hele veien. Da jeg stoppet for å ta ham ut av hundeburet, begynte Aros og male lykkelig. Jeg tok ham over i reisebagen mens vi beveget oss fra bilen til musikkskolen. Gjett om barna ble glade da de så at jeg kom på besøk med Aros? De smeltet totalt for ham, og det var jammen gjensidig for Aros også. Det gjorde ikke Aros noen ting når 6 barn kom bort til ham for å klappe ham:) Før vi skulle dra ville barna spille en konsert for ham. De spilte "Lille katt" fra tv-serien "Emil i Lønneberget":) På tur hjem igjen majuet Aros også høyt, og det var tendenser til utbruddsforsøk fra buret. Nå er hundeburet ganske stort, men Aros takker seg til bilturer.... I hvert fall ennå..... Neste fredag skal vi jo kjøre til flyplassen, fordi vi skal fly med Aros og Topsy ned til Gardermoen. Jeg sier bare med en mjauende Aros i bilen i 30 minutter: "Hu jeda meg"....


I dag er det en uke siden vi tok ny PK-prøve på Topsy, fordi den første vi tok for noen uker siden holdt ikke stand. Jeg hadde ikke regnet med svar på ennå noen dager, siden prøvene blir sendt til et laboratorium i Tyskland. Da jeg skulle sjekke mailen min, var det kommet en mail (personlig beskjed) fra ei jeg er med i et katteforum sammen med (diskusjonsforum på nettet). Hun jobber på en dyreklinikk (8 mil unna Trondheim). De hadde fått svar på PK-prøven til Topsy. Heldigvis er Topsy PK-fri:) Nå er jeg lettet. Det betyr at vi slipper å teste Aros. Han er PK-fri siden begge foreldrene er det:) Det samme gjelder for Abyssa. Er så kjemeplettet og glad nå:)

Stamtavlene har jo latt vente på seg, og det begynner vel og bli 2 måneder siden jeg sendte dem inn til NRR. Forige helg sendte jeg mail til sekretæren i klubben min for å be henne undersøke hvor de lå i landskapet hos NRR. Hun undersøkte saken for meg, og kunne fortelle at de lå for tur, men jeg manglet ny helseattest på Topsy. Dette fikk jeg dyreklinikken til å fakse ned til NRR. Fikk også mail fra sekretæren min som skrev at hun som sitter med stamtavlene skulle få ut alle stamtavlene i løpet av uken her. Vet jo at flere venter på stamtavler enn meg!! Det skal ta fire uker fra NRR får inn stamtavlerekvisisjonen til vi skal ha dem, men likevel det drøyde i vel drøyeste laget. Det var også sekretæren i klubben min enig i. I dag kom det en rekomandert sending. Det var stamtavlene på Aros og Abyssa:) Endelig!!!!:) De kom en uke før vi reiser på utstilling! Sekretæren i klubben sa at jeg uansett skulle få et midlertidig reg.bevis slik at vi kunne dra på utstilling, men nå har det ordnet seg:) Håper bare de andre som venter også får sine stamtavler. Tror jammen man må passe på, og purre på slik at ikke det sklir ut når det gjelder tidsfristen. Syk kan jo alle bli, men når det drøyer både 2, 3 og 4 måneder, må man bare stå på og ikke gi seg! Stå på til dere som venter!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar